Programmet
Kveldens program og underholdning.
Gjestene ankomme ærverdige Grand Hotel i Oslo kl 18.00 hvor det ble servet en vekomstdrink i Palmehaven. Det var 130 deltakere tilsted.
DF’s leder og formann Jan Fredrik Torgersen ønsket velkommen til DF’s første bransjefest med presentasjon av gjestene.
Vi gikk så til bords i Speilen kl 19.00 og DF’s Formann ønsket velkommen til bords til årets bransjefest hvor det ble servert en 3 retters festmiddag som bestod av:
Forrett
Røkt vill laks fra Borealis Gourmet i Alta på rugbrød toast med blomkålkrem, soyasmør og pepperot.
Vin: Candida Viura 2008 C&C Fam Bujanda
Hovedrett
Helstekt Lammefilet av Lofotlam, kjørvalsaus, bakt tomat og potet- og jordskokk gratinert med norsk geitost
Rødvin: Sangiovese 2008 – Pasqu – Italia
Dessert
Sacher- konfektkakeKandisert is av ingefær og Handangerplommekompott. Sammen med desserten ble det servet kaffe.
Premieutdeling
DF Academics Award 2010,
DF Award 2010
Æresprisen 2010
Underholdning
Vi ble underoldt med flott sang av: Gry Lipsøe og Tore Myklebust.
Voice over, introer og en fantastisk Stand Up stod Gustav Nilsen for.
Og senere på kvelden var det dans ut i de små timer til 80- tals rytmerfra DJ Carl de Rome.