Programmet

Kveldens program og underholdning.

Gjestene ankomme ærverdige Continental Hotel i Oslo kl 18.00 hvor det ble servet en vekomstdrink. Det var ca 90 deltakere fra 10 selskaper tilsted.

Vi gikk så til bords kl 19.00 og Direktesalgsforbundet formann og leder Jan Fredrik Torgersen ønsket velkommen til nok en bransjefest. Gjestene ble presentasjon og kveldens program/underholdning. Continentals Hovemester presenterte menyen som bestod av en 3 retters festmiddag hvor det ble servert følgende:

Forrett:
Sitrusgravet Sjøørret

Hovedrett:
Reinsdyr ifra Røros
m/ Broccolini, sellerirotpure, tyttebær, pommes Anna, viltsjy

Dessert:
Gateau Marcel  – Fyldig sjokolademoussekake, tindved, popcorn

Mellom de forskjellige rettene ble det utdelt Årets vekstbedrifts pokal m/ diplom og DF Award m/ diplom til Norges beste ledere og distributører fra våre medlemsbedrifter

Etter gallamiddagen ble det dans ut i de små timer med meget bra musikk fra Bandet Polyester under ledelse av Ludvik Pettersen i tillegg var det innimellom musikk fra vår faste DJ